Hunde, der hjælper

Tlf: 2068 8383

Åben for brugere 24/7

Kun et ring væk

Odin og Camilla

Jeg fik Odin for 9 måneder siden , han har gjort så meget for mig, han gør mig til et helt andet menneske, han har hjulpet mig meget mere end jeg nogensinde havde forestillet mig da jeg søgte om at få en service hund.

Før jeg fik Odin kunne jeg have mange angst anfald i løbet af en dag, nu bliver jeg kun nervøs. Jeg har haft 3-4 angst anfald i de 9 måneder jeg har haft ham. Alle gange har været i situationer hvor Odin ikke kunne komme med mig.

Han gør at jeg kommer ud hverdag og har mod på at snakke med andre mennesker, Noget som ikke var en mulighed før jeg fik ham, der fik jeg angst anfald bare nogen sagde noget til mig. Jeg møder andre hunde ejere hvor vi ender med at gå tur sammen og snakke mens hundene går og snuser, jeg havde aldrig troet at han skulle give mig mod til at kunne snakke med andre.

Vi kommer i butikker og tager selv bussen, alt mit fokus er på ham, og når tingene presser på så er han rigtig god til at hjælpe med at fjerne mit fokus fra alt andet. Han er et rigtig pjat hoved så hvis min fokus fra ham fjerner sig så ligger han sin våde kolde snude på min hånd. Så kommer mit fokus hurtigt tilbage på ham

Når jeg har en svær dag så ligger vi og putter, og vi går en ekstra lang tur og får trænet. Han gør at jeg kommer ud hverdag, selv når jeg ikke rigtig har lysten. Når vi først er kommet ud gør det mig glad at se ham løbe rundt og snuse og se glæden i ham.

Før jeg fik Odin sov jeg sjældent igennem sov 3-4 timer i døgnet og fungerede ikke som jeg burde. Jeg kunne vågne flere gange med angst anfald, men efter jeg har fået ham sover jeg igennem og min psyke er blevet mere stabil. Og det kan gå flere uger imellem mine virkelig dårlige dage.

At få en service hund er det bedste der er sket for mig, jeg er blevet mere selvstændig og han har bragt så meget glæde og tryghed ind i mit liv.