Knirke Nybroe

Baggrund

Servicehundeinstruktør Knirke Nybroe, har stor erfaring indenfor behandling og undervisning af børn og unge med særlige behov

Knirke har beskæftiget sig med hunde siden hun blev født og har selv 2 spanske vandhunde, som hun avler på. Knirke bruger ”Karma” sin spanske vandhund i sit daglige arbejde med unge, hvor de unge øver sig på at bevæge sig udenfor hjemmet, ved at have Karma med.

Fra fodervært til servicehundeinstruktør

Knirke var lærer på Fontan skolen, hvor hun som lærer, oplevede den kæmpe forskel en servicehund gjorde for en elev (læs artiklen “Servicehund på job i skolen” Efter denne oplevelse og grundet hendes kærlighed til hunde, blev hun fodervært for Servicehundeforeningen. Her blev hendes iver til at være en del af Servicehundeforeningen blot mere grundlagt, og hun blev derfor engageret som servicehundeinstruktør.

Faglige kompetencer

Servicehundeinstruktør Knirke Nybroe, har ligeledes erfaring i psykoedukation og gruppeterapi for både forældre og unge.

Knirke er oprindelig uddannet lingvist og 2-sprogslærer fra Københavns Universitet og har arbejdet med børn, unge og forældre siden 2000, hvor hun startede med at undervise på Københavns Sprogskole. Siden har hun arbejdet med udfordrede unge med bl.a. angst, selektiv mutisme, ADHD, skizofreni og autisme.

Læs mere om Knirke

LinkedIn

Dukasku.dk