Servicehunden

Servicehundeforeningen

Servicehunde

Her kan du læse mere omkring Servicehundeforeningens virke.

Som du kan læse i Servicehunde i et historisk perspektiv, så er det ikke længe siden, at servicehunde kom frem og blev anerkendt i Danmark. Vi er kommet langt i den sammenhæng. Samtidig må vi også erkende, at der stadig er mangelfuld viden om, hvor betydelige forskel en servicehund kan gøre for det enkelte menneske.

Servicehundeforeningen arbejder hele tiden på at formidle viden om servicehunde og af-tabutisere emnet.

Du er også altid velkommen til at stille spørgsmål eller kontakte Servicehundeforeningen, hvis du har spørgsmål omkring Servicehund.    Eller har svært ved at vide, hvordan du skal forholde dig til mennesket og servicehunden, som gerne vil have adgang til din restaurant, institutionen, uddannelse etc.

Vi oplever, at dialogen de allerfleste gange baner vejen for løsninger.

Vi søger altid efter søde hvalpe

Vi er også til stadighed interesseret i egnede hunde, så kan du af den ene eller den anden grund ikke længere have din hund. Eller skal din hund have hvalpe, må du meget gerne kontakte os på info@servicehundeforeningen.dk

Hundehvalpe

Tilmeld dig vores nyhedsbrev lige her

Ved at tilmelde dig, acceptere du vores privatlivspolitik.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Servicehundeforeningen

Vi stræber efter at hjælpe mennesker med fysiske og/eller psykiske handicaps til at få et bedre liv. Foreningen træner hunde til psykisk handicappede og psykiske syge mennesker i hele landet.

Find os i hele DK

Østre Parkvej 2N,
4100 Ringsted
CVR: 35552472

© 2023 Servicehundeforeningen