Om Servicehunde

Servicehundeforeningen

OM SERVICEHUNDE

En servicehund er først og fremmest en hund, som har lært at det kan betale sig at samarbejde med sit menneske. Derfor er den modtagelig for at samarbejde. En servicehund er speciel trænet til at fungere som hjælper for mennesker med psykiske og/eller fysiske funktionsnedsættelser.

En servicehund er et levende hjælpemiddel med følelser, så selvom den har lært at samarbejde, kan den blive både forvirret og stresset, utryg og eller lignende. I disse tilstande vil den have vanskeligheder med at samarbejde.

Servicehunden udvikler sig livet igennem med de oplevelser, som den får. Derfor er det vigtigt, at den får så positive oplevelser, som overhovedet muligt. Derfor er vi også altid til rådighed for gode råd og vejledning.

En servicehunds indlærte færdigheder skal holdes ved lige og daglig træning og aktivering kræves for at sikre sig, at servicehunden fortsætter med at være velfungerende. Den skal trænes med ros og belønning for at bibeholde motivationen til at samarbejde.

Servicehunden har lært omkring 30 kommandoer.

Do-not-pet- i'm working mærke

PLEASE DON'T PET ME

Andre må ikke røre ved en servicehund, når den er på arbejde.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev lige her

Ved at tilmelde dig, acceptere du vores privatlivspolitik.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Servicehundeforeningen

Vi stræber efter at hjælpe mennesker med fysiske og/eller psykiske handicaps til at få et bedre liv. Foreningen træner hunde til psykisk handicappede og psykiske syge mennesker i hele landet.

Find os i hele DK

Østre Parkvej 2N,
4100 Ringsted
CVR: 35552472

© 2023 Servicehundeforeningen