Medieomtale

Servicehundeforeningen

Mere medieomtale. mere fokus.

Det hænder, at vores servicehunde kommer i medierne. Det glæder os altid, at se vores kære servicehunde og brugere, vise et indblik i deres rørende liv sammen.

En dygtig Servicehund gavner det enkelte menneske. En god udvalgt, testet og trænet servicehund er altafgørende for at opnå en god succes i forhold til en almindelig brugshund.

Servicehundens rolige sind og fokus på sin bruger gør, at Historierne viser  en imponerende stor forskel for det enkelte menneske. Det er uanset om man som bruger har et fysisk eller psykisk handicap.

Vi er i Servicehundeforeningen meget stole af både disse 4 benede helte, men også deres brugere, som har mod til at stå frem. Stor tak til jer 

Historierne er også med til at afmystificere og tilvejebringe viden i den almene befolkning om, at et godt hjælpemiddel sagtens kan være en servicehund.

Ønsker du dig en servicehund?

Servicehundeforeningen Servicehund ikon stor

Medieomtale 2023 og 2024

Medieomtale 2022 og 2021

Hundehvalpe

Medieomtale 2019 og 2018

Alt er blevet bedre med Indy

Hunden Kenja hjælper Mathias med angst og autisme

Servicehunde venter på is

Tilmeld dig vores nyhedsbrev lige her

Ved at tilmelde dig, acceptere du vores privatlivspolitik.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Servicehundeforeningen

Vi stræber efter at hjælpe mennesker med fysiske og/eller psykiske handicaps til at få et bedre liv. Foreningen træner hunde til psykisk handicappede og psykiske syge mennesker i hele landet.

Find os i hele DK

Østre Parkvej 2N,
4100 Ringsted
CVR: 35552472

© 2023 Servicehundeforeningen