Hunde, der hjælper

Tlf: 2068 8383

Åben for brugere 24/7

Kun et ring væk

 

Servicehundeforeningen mangler foderværter.

Har du lyst til at være med til at give kommende servicehunde miljøtræning, og gode oplevelser inden de skal i træning, er du vild med hunde, og har erfaring med at opdrage hunde, er det måske dig og din familie vi søger.

Det er ulønnet at have en hund i fodervært, men du får foder til hunden betalt, og undervisning en gang om måneden.

Hunden skal passes og plejes i 4-5 måneder.

Vi er en nonprofit organisation, der gennem de sidste ca. 8 år har fået stor erfaring i at udplacere hunde til fysisk handicappede og psykisk syge, heriblandt en del børn, som har lidt af angst, ADHD, autisme og andre psykiske lidelser.

Disse hunde har gjort en kæmpe forandring for disse menneskers liv og har i den grad givet dem øget livskvalitet, glæde i hverdagen, mindsket deres uro og angst og gjort dem i stand til igen at kunne have et socialt liv. Forældre til psykisk syge børn har oplevet den positive forandring, der er sket med deres børn efter de har fået en servicehund. Hundene har dæmpet angst og uro og åbnet op for et meget bedre socialt liv for disse børn.

Ligeledes har vi haft stor succes med at udplacere servicehunde til krigsveteraner, der er kommet hjem fra udsendelser med store psykiske problemer. Også her har hundene vist sig at være af allerstørste betydning og har i den grad forbedret disse soldaters liv efter hjemkomsten.

Vi træner og udplacerer servicehunde til:

Hvordan arbejder en fodervært?

Som fodervært får du hvalpen, når den er omkring de 8 uger.

Du får foder, kurv og hvad der er behov for til at passe og pleje hvalpen.

Instruktøren følger hunden og kommer på besøg på samme måde som en sundhedsplejerske

Instruktøren vejleder dig og evt. din familie i basale færdigheder omkring hunde såsom at give hvalpen tryghed, socialisering, hvordan den trænes i renlighed, hvile og beskæftigelse, dens sundhed og trivsel og hjælper jer i stort og småt omkring hvalpen.

Servicehundeforeningen er altid at træffe 24/7, hvis der er spørgsmål eller usikkerhed vedr. hvalpen.

Skal du på ferie eller andet i perioden, varetager vi også pasningen midlertidig af hvalpen.

Skulle hvalpen have behov for akut dyrlæge beder vi at kontakte Servicehundeforeningen først, da vi har telefonisk gratis kontakt til en dyrlæge. Viser det sig stadig, at det er nødvendigt med en dyrlæge tid, så betaler Servicehundeforeningen naturligvis for dette.

Som Fodervært lærer du derfor på en hyggelig og tryg måde, hvordan en hvalp/hund kommer godt fra start i tryg og tæt kontakt med en faglig dygtig instruktør. Du får mange sjove timer og gode oplevelser med hvalpen 🙂 Samtidig gør du en enorm stor hjælp og forskel for et menneske, som lever med et handicap. For takket være foderværter har vi mulighed for sammen at gøre en kæmpe forskel.

 

Jeg vil gerne kontaktes for at høre mere om at være fodervært.