Hunde, der hjælper

Kun et ring væk

Medlemskab i Servicehundeforeningen

Bliv medlem af servicehundeforeningen

For 200 Kr. om året kan du blive medlem og støtte Servicehundeforeningen.

Via dit støtte-medlemskab kan vi fortsætte med at arbejde for den høje kvalitet af servicehunde og formidling om Servicehunde.

Vi prioriterer vores målgruppe i samarbejdet med hunden.

Derfor er det vigtigt, at vores brugere kan kontakte os altid hele året rundt. For både brugerne og servicehunden er foreningens allerhøjeste prioritet.

Den gode servicehund ændrer i høj grad tilgangen på livet. Vi  glæder os til at have dig i foreningen.

På foreningens vegne

Christian Christiansen
Formand for Servicehundeforeningen

Ønsker du at støtte Servicehundeforeningens arbejde med et støtte-medlemskab til kr. 200,- årligt, skal du venligst udfylde nedenstående formular, og indbetale pengene via bankoverførelse eller via MobilePay, hvorefter dit medlemskab bliver registreret.

Nordea Ringsted

Reg.nr: 2520 Konto: 6295 330501

MobilePay

Husk at notere dit navn

Tusind tak for din støtte.

Servicehundeforeningen

Servicehundeforeningen hjælper nogle af de mennesker i Danmark, som har det allersværest. Med din hjælp kan vi fortsætte og udvikle dette arbejde for at få mennesker i bedre trivsel ved hjælp af en servicehund.
Hanne Troensegaard
ChefInstruktør