Bliv Fodervært

Servicehundeforeningen

Hvad er en Fodervært?

Foderværter er en person eller familie, som passer og plejer en hvalp, inden den er gammel nok til at blive uddannet til servicehund.

Som Fodervært lærer du derfor, på en hyggelig og tryg måde, hvordan en hvalp/hund kommer godt fra start i tryg og tæt kontakt med en faglig dygtig instruktør. Du får mange sjove timer og gode oplevelser med hvalpen Samtidig gør du en enorm stor hjælp og forskel for et menneske, som lever med et handicap.

For takket være foderværter har vi mulighed for sammen at gøre en kæmpe forskel.

Hvordan arbejder en Fodervært?

Som fodervært får du hvalpen, når den er omkring de 8 uger.

Du får foder, kurv og hvad der er behov for til at passe og pleje hvalpen.

Der vil være en instruktør fra Servicehundeforeningen, som følger hunden og kommer på besøg på samme måde som en sundhedsplejerske.

Instruktøren vejleder dig og evt. din familie i basale færdigheder omkring hunde såsom at give hvalpen tryghed, socialisering, hvordan den trænes i renlighed, hvile og beskæftigelse, dens sundhed og trivsel og hjælper jer i stort og småt omkring hvalpen.

Servicehundeforeningen

Servicehundeforeningen kan altid træffes

Servicehundeforeningen er altid at træffe 24/7, hvis der er spørgsmål eller usikkerhed vedr. hvalpen. Skal du på ferie eller andet i perioden, varetager vi også pasningen midlertidig af hvalpen.

Skulle hvalpen have behov for akut dyrlæge, så beder vi dig dog om at kontakte Servicehundeforeningen først, da vi har telefonisk gratis kontakt til en dyrlæge. Viser det sig stadig, at det er nødvendigt med en dyrlæge tid, så betaler Servicehundeforeningen naturligvis for dette.

Vi søger hele tiden nye foderværter, kontakt os derfor gerne, hvis netop jeres familie skal være vores nye foderværtsfamilie.

 

Fodervært til hvalpe

Servicehundeforeningen

Vi stræber efter at hjælpe mennesker med fysiske og/eller psykiske handicaps til at få et bedre liv. Foreningen træner hunde til psykisk handicappede og psykiske syge mennesker i hele landet.

Find os i hele DK

Østre Parkvej 2N,
4100 Ringsted
CVR: 35552472

© 2023 Servicehundeforeningen