LailaOgMaxTraenerHorsens2011
Jeg er en ung dame på 57 år, der er gift og har været afhængig af kørestol i de sidste 12 år – efter en ulykke for 15 år siden. Jeg/vi har haft hund siden 1973 og nogle gange flere af gangen. Den sidste var en Golden Retriever, Bjørn, som vi havde i 12,5 år. På det sidste havde Bjørn problemer med leddene m.m. og i de sidste 4 måneder, skulle han have medicin for at komme igennem dagen. Vi havde en tæt kontakt til vores dyrlæge i hele forløbet. Bjørn var en fantastisk dejlig følgesvend, der kendte mine problemer og tog hensyn. Bjørn var ikke en service hund. Jeg synes, at det ville have været svært at undvære en hund, men jeg kunne også se, at det ville være svært at opdrage og træne en ny. Det rækker mine kræfter ikke til, selvom min vilje og drømme sagde andet. Uden hund ville jeg ikke komme så meget ud og der ville mangle en vigtig brik i vores hjem.

Derfor kontaktede jeg Hanne og fik en rigtig god snak med hende.

Hanne er en rigtig dygtig træner og meget behagelig at tale med. Hun er meget forstående og jeg blev meget tryg ved at tale med hende. Jeg forklarede Hanne om mine tanker, hvordan jeg kunne tænke mig at hunden helst skulle være og hvad der kunne være en lettelse for mig, at hunden kunne. Det viste sig at jeg var kommet i de rette hænder! Hanne har virkeligt fundet hunden!

Max er ALT det jeg havde drømt om og mere til. Max er SMUK, dejlig, lydig, dygtig, blød, kærlig og en sjov lille hund. Han er utrolig afbalanceret og er en hel fantastisk dejlig hund. Han er en blanding mellem en Cocker Spaniel og en Springer Spaniel.

Min mand, jeg og familien har tabt vores hjerte til Max, og han smelter mange hjerter, lige meget hvor vi kommer. Jeg troede kun, at jeg kunne blive glad og føle mig tryg ved en stor hund men nej! Nu har jeg en lille hund med et stort sind, der bringer mange smil frem hver dag. Han elsker, at være sammen med mig og jeg omvendt. Han putter og hygger gerne sammen med mig efter mine behov. Han er rigtig god til at få mig luftet hver dag, nu hvor der er en del sne, bliver det til ca. 50 km om ugen. Min mand skal jo også luftes, når han kommer hjem, så de tager 2 ture sammen hver aften. Vi glæder os til foråret, så skal vi endnu mere ud. Vi er så heldige, at der er utrolig mange kørestols venlige stier i vores område, det benytter vi flittigt. Max er rigtig dygtig til at hjælpe mig og utrolig ivrig, det er en leg for ham. Han vil gerne med ud at handle og vi er hele tiden sammen. Når min mand er hjemme, forsøger han at samle os alle i samme lokale, det er da sjovt og hyggeligt. Han leger sammen med vores søn og svigerdatters lille King Charles Spaniel, Tjalfe, der er kun 4 mdr. ældre. Vores gamle hund Bjørn havde mange hundevenner, som vi møder på vore mange turer. De er nu blevet Max`s nye legekammerater. Max har lige fra starten følt sig hjemme hos os. Han er lidt jaloux på Tjalfe ind i mellem: ”Det er jo min mor men også Tjalfe`s farmor”.

Jeg føler det som om vi har vundet i lotto, det er i hvert til fald helt fantastisk, at have sådan en rigtig dejlig og dygtig service hund. Det giver en fantastisk glæde med nye og positive oplevelser dag efter dag.

LailaOgMax

TUSIND MANGE TAK for hjælpen Hanne, Christian og Therese! Vi glæder os til at møde jer igen og vise jer hvor dygtig Max stadig er.

Kærligst Max`s Mor