Julie og Indy

Hvorfor Indy er i top 3 over beste ting der er sket for mig.

Jeg fik Indy for omkring 1 år siden og nu kan jeg slet ikke forstille mig et liv uden ham. Jeg har asperger og ADD og så har jeg været meget selvskadende. Inden jeg fik Indy kom jeg næsten aldrig ud af min lejlighed og jeg var aldrig i byen og handle eller i biografen eller sådan noget. Jeg var ked af det og deprimeret og jeg skadede mig selv. Men så fik jeg Indy! Og han er den største hjælp jeg nogensinde har fået!  
Når jeg begynder og få det svært, jeg bliver ked af det og sur måske, så kommer Indy. Han står ved siden af mig og får mig til at sætte mig på gulvet, så trygger han hovedet ind i mig og jeg nuser ham og krammer ham. Efter lidt tid er jeg faldet til ro, så får jeg ham måske til ligge sig på mine ben. Andre gange ligger jeg mig bare ned og så ligger han lige ved siden af mig og venter på jeg er klar igen. 
Når vi er ude og handle eller bare på tur er han altid med. Han er min marker og han gør mig tryg. Og han er et utrolig godt emne at snakke om og så synes de fleste jo han er så sød! 
Vi træner også en masse, det gør mig så glad specielt når man skal rose en masse så kan man ikke lade vær med at blive glad.
Så inden jeg fik ham kom jeg aldrig ud jeg var ked af det og deprimeret og jeg skadede mig selv.
Efter jeg har fået ham er jeg glad for det meste og når jeg ikke er hjælper han mig, jeg skader ikke mig selv og jeg kommer ud mange gange om dagen.

2 Kommentarer

 1. Kære servicehundeforening, Julie og Indy.
  Jeg har læst jeres historie her med meget stor kærlighed og enorm genkendelse. Jeg har selv psykiske problemer på kryds og tværs og tænkt på en servicehund i ti år. Gik en tur alene idag i skoven, da der kom en kælen og legesyg Golden hen til mig. Det måtte være et tegn fra De Højere Magter om at jeg skulle se at finde ud af mere om servicehunde sammen men min kontaktperson. Tak fordi er findes.
  Kærlig hilsen Ida Eowyn, EN AF OS ambassadør i region Sjælland.

  • admin

   december 2, 2019 at 11:04 am

   Hej Ida.
   Tak for dit indlæg 🙂 Ja, en servicehunde er fantastiske og fundet særligt egnet og trænet målrettet til at kunne hjælpe sit menneske med sine udfordringer. Vi ønsker dig lykke på din vej. Håber det hele lykkes for dig 🙂 kh Servicehundeforeningen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

*

© 2020

Tema af Anders NorenOp ↑