LarsOgLuckyHvorfor hund igen!!
DERFOR!

Historien startede for mig tilbage i 1996, hvor jeg fik diagnosen dissemineret sclerose efter gennem flere år at have fået foretaget forskellige undersøgelser som følge af diverse mindre “skavanker”, der på det tidspunkt på ingen måde gav mig nævneværdige smerter, som ikke kunne holdes i “skak” med almindelige smertestillende tabletter.

Sygdommen dissemineret sclerose er en “svært invaliderende sygdom”.

Jeg er 47 år gammel og har altid været rimeligt aktiv og sund.

På et tidspunkt opstod tanken hos mig – i takt med, at jeg er blevet dårligere, og en førtidspension for mig nærmede sig – at jeg kunne få stor glæde og stor hjælp af en servicehund.

Min servicehund har faktisk været en slags “iværksætter” for mig nu, hvor jeg er sygemeldt med henblik på førtidspension, da mit helbred ikke længere er, som det var tidligere.

 

Vi arbejder for tiden på, at Lucky skal lære at kende forskel på forskellige ting (trådløs telefon, mobiltelefon, briller og andet, som jeg taber og glemmer forskellige steder i vores hus).

Jeg har indtil nu været ansat i politiet i 26 år og blandt andet tidligere været tjenestehundefører (med alt, hvad dertil hører). Det vil altså sige, at glæden ved at arbejde med hund stadig er til stede!

Venlig hilsen

Lars Holger