BubberogHenriette2012Jeg har nu haft Bubber i lidt over 5 år og nu er jeg nødt til at fortælle, hvilken vidunderlig hjælp han er for mig.

Bubber hjælper ikke blot med at samle tabte ting op og tage jakker, sko, strømper og bluser af samt åbne og lukke døre. Nej, Bubber kom på skole, da jeg havde haft ham ca. ½år, for at blive signalhund. Han var væk en måned og da han kom tilbage, havde han lært at reagere på dørklokke, mobiltelefon, vækkeur mm.

Uden Bubber ville det være svært for mig at klare min hverdag. Han giver mig tryghed og støtter mig på alle måder. Uden ham ville jeg føle mig utryg i mit eget hjem; men han spreder ro og glæde om sig. Når jeg har en dårlig dag, er han meget omsorgsfuld og opmærksom på mig. Når jeg har en god dag, er han fuld af spilopper og glæde. To dage er ikke ens sammen med Bubber. Han kan stadig overraske mig med ting, han selv har besluttet sig for at tage sig af.

For et par år siden fik jeg problemer med indeklemte nerver og blodkar i kraniet. Der går nerver og blodkar fra hjernen op igennem kraniet, henover issen og ned igen. Pga. min medfødte knoglesygdom lukker alle åbninger i knoglerne sig mere eller mindre og det giver diverse problemer for mig. Dette gav mig også problemer med at holde balancen, når jeg gik ude og jeg blev let svimmel. Det mærkede Bubber og helt af sig selv begyndte han at gå tæt ved siden af mig og nu kan jeg ikke undvære min ”støtte”-pædagog.

Jeg har købt en speciel sele fra USA og når Bubber har den på, kan jeg gå meget længere end ellers. Og så kan jeg klare ret ujævnt terræn, trapper mm.

Som sagt er jeg født med en sjælden knoglesygdom, som i daglig tale kaldes OSCS. Der er kun ca. 20 mennesker med den lidelse i verden og pt. er jeg den eneste i Danmark. Det giver mange problemer, da lægerne ikke har fortilfælde at støtte sig til i deres behandling af mig og jeg er nærmest forsøgskanin. Men det, at jeg har Bubber giver mig fornyet energi og livsmod, for uanset hvordan jeg har det, skal han luftes og fodres og leges med mm.

Det bedste ved Bubber er, at han gør mig så tryg, at jeg tør køre det meste af Midtjylland rundt på min trehjulede scooter, for jeg ved, Bubber passer på mig og skaffer hjælp, hvis jeg får det dårligt.

Så jeg er SÅ taknemmelig for at have fået ham, for han sætter mig i stand til at leve et ret så normalt liv.